Ontvangen brieven t.b.v. project Batu van Pikulan Ontvangen brieven t.b.v. project Batu van Pikulan
Lieve adoptie ouders,

Ik ben Tabita Aprilienies ( 07119),die geholpen wordt langs de stichting TBD van af de 2de klas lagere school.Nu zit ik in de 2de klas van de algemene hoge school. Mijn school is ongeveer 2km ver van huis.
De school begin om 07.00 in de ochtend tot 15.00 uur. Er tussen krijgen wij 2 x pauze van 15 minuten. Ik vertrek om 06.30 naar school. De lessen op de hoge school worden moeilijker daar ik volgend jaar mijn eind examen van de hoge school moet doen. Ondanks leren moet ik thuis nog mijn ouders helpen. Mijn werk is vegen,dwijlen en de afwas doen. Ik moet elke dag de school uniform dragen, Maandag + Dinsdag moet ik een witte blouse en een grijsachtige rok gebruiken,Woensdag + Donderdag  een groene rok en een creme blouse, vrijdag een padvinder uniform. Elke Zaterdag moet ik de extra curriculair volgen, ik neem de gamelan muziek. Ik moet goed mijn best doen zodat ik volgend jaar van de hoge school kan slagen. Ik verlang een ambassadeur te worden.
Mijn hartelijke dank voor al Uw steun vanaf dat ik in de 2de klas van de lagere school zit tot dat ik nu op de hoge school zit, adoptie ouders van de Diaconie Protestanse Kerk Sumar. Moge God al Uw goedheid terug betalen en God zegen de Diaconie Prot. Kerk Sumar.

Liefs,
Tabitha Aprilienies  E.(07119)

Lieve adoptie ouders van de Diaconie Prot.Kerk Sumar,
Sjaloom,hoe gaat het met U en de familie? Ik hoop dat U steeds in Gods bescherming mag zijn.Het gaat goed met mij en de familie,wij zijn gezond.Nu ga ik de 6de semester in van de Economie faculteit,de boekhouding afdeling in.In deze semester heb ik veel activiteiten op mijn campus.Ik volg een studenten executief organisatie,de activiteiten zijn in en ook buiten de campus. Ik moet naar andere campus op visite.Ik ben comite van een nationale seminaar in mijn campus,ook de activiteiten om mijn campus te promoveren.Ik ben blij dat ik die activiteiten kan volgen, zodoende krijg ik nieuwe ervaringen.Thuis geef ik les aan de kinderen van de lagere school,ik verlang mijn wetenschap aan de kinderen te verdelen. Er zijn totaal 12 kinderen van de buren die thuis komen,maar ik  moet ze in 2 groepen doen daar mijn huis te klein is voor 12 kinderen in eens.Ik leer hun al de lessen van de lagere school.Zodoende krijg ik zakgeld bij.
Ik zal eerst hier eindigen,bedankt voor al Uw hulp voor mijn study kosten van af dat ik in de 3de klas van de lagere school zit tot dat ik nu een student ben.Moge God U allen behoeden en zegenen,adoptie ouders.
N.B. Ik wil U op de hoogte brengen  dat mijn vader op 28 Februari '19 is overleden.
Liefs,
Clara Yhosefina (07081)