Piter Wilkens komt naar Sumar! Piter Wilkens komt naar Sumar!
Op dinsdagavond 12 november speelt Piter Wilkens liedjes uit het muzikale programma ‘Libbene Stiennen’ in de dorpskerk van Sumar. Er zijn liedjes en vertellingen over kerken, geschiedenis en natuur. Pieter Wilkens is uitgenodigd ter ere van het feit dat de nieuwe dorpskerk op 12 november 1769 werd ingewijd door ds. E. Penninga. Het 250 jarig bestaan van dit speciale gebouw in het hart van Sumar is dit jaar gevierd in januari met een feestelijke kerkdienst samen met Chr. Fanfare ‘De Lofstem’, de revue ’Galmjende lûden’ en het jubileumweekend in juni en wordt nu op 12 november afgesloten met een optreden van Piter Wilkens en zijn combo.

Iedereen is van harte welkom!

Aanvang: 20:00 uur.
Entree € 5,-
Voorverkoop kaarten: Entree € 2,50 te verkrijgen op vrijdagavond 1 november van 19:00 tot 20:00 uur in dorpshuis De Kamp.