Terugblik Startdienst Jubileumjaar 2019! Terugblik Startdienst Jubileumjaar 2019!

We blikken even terug:

Zondag 13 januari. De feestelijke startdienst van het jubileumjaar van dominee Sita Hofstra, de Christelijke fanfare De Lofstem en de dorpskerk van Sumar.
Door Maaike Kingma van de Lofstem werd gesproken over het verleden, het heden en de toekomst. In de kerk hangt het vaandel wat gemaakt is voor het 10 jarig jubileum van de Lofstem.
Het verhaal over de toekomst wordt muzikaal ondersteund door het korps.
Jouke Hoekstra neemt het woord namens de revuecommissie. Ook hij blikt terug en vertelt over het heden... De muzikale ondersteuning hiervan komt na het spreekgedeelte. Herry Steegstra wordt ondersteund door een koor en muzikaal begeleid door Roel van der Veen op de keyboard. Er worden twee liedjes gezongen, geschreven door Els Havinga en Wytske van der Pol. De liederen worden ook tijdens de revue ten gehore gebracht.

De Foto's zijn te vinden onder het fotoalbum