zondag 13 december 2020 t/m zaterdag 26 december 2020

KERSTPUZZELTOCHT van HOOP

KERSTPUZZELTOCHT van HOOP (van zondag 13 december t/m Tweede Kerstdag)

Hoe werkt het?

- Bij een kerstpuzzeltocht zie je misschien meteen een wandeling voor je in het donker, met allemaal lichtjes. Maar…… deze tocht is net even anders. Deze tocht is gemaakt om bij daglicht te doen. Anders zul je de oplossing niet kunnen vinden!

- Neem een pen en een donkere kleur viltstift mee.

- De route blijft beperkt tot de dorpskom van Sumar en duurt ongeveer 3 kwartier.

- De route voert langs posters, die voor de ramen hangen en langs eigengemaakte tekens van hoop.

- Deze posters en tekens zijn vanaf zondag 13 december tot en met Tweede Kerstdag te zien.

- Kies zelf wanneer je de route loopt, maar liever niet allemaal op Eerste en Tweede Kerstdag Zo vermijden we drukte.

- Doe je de puzzeltocht samen met anderen? Houd rekening met de dan geldende RIVM-maatregelen.

- Je kunt de PDF met routebeschrijving  en PDF met antwoordformuliertje downloaden, of je kunt ze uit Dorpskrant De Koekoek van december knippen (die ligt 12 december op de deurmat).

- Op de posters en bij de tekens staat telkens 1 letter vermeld. De letters kun je invullen op het antwoordformuliertje. Als alle 26 letters zijn ingevuld ontstaat een zin.

- Op de posters en bij de tekens staan ook figuurtjes: een ster, een kerstboom, of kaarsje. Tel hoeveel je er ziet op de poster. Ook dat kun je invullen op het antwoordformuliertje. Tel dat aan het einde van de route op. Hoeveel kerstbomen, kaarsjes en sterren heb je onderweg gezien?

- Wil je meedoen voor een prijsje? Volg dan de laatste aanwijzing op van de routebeschrijving. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht en een eervolle vermelding in de Koekoek en het Tsjerkekrantsje!

- Heb je nog vragen? Bel gerust! (Ineke Lautenbach: 06-5118 4203)

Veel puzzel- en wandelplezier!

Sita Hofstra, Trynke van der Veer, Wytske van der Pol, Ineke Lautenbach