Livestream uitzendingen bijna gereed! Livestream uitzendingen bijna gereed!
Vandaag (11 november) heeft Rock Productions / SV audiovisueel de camera’s en bijbehorende apparatuur geïnstalleerd, morgen nog het softwarematige stuk + andere werkzaamheden. Aanstaande zondag (15 november) is dan de eerste beelduitzending. U kunt de uitzendingen hieronder zien. Als u hem beeldvullend wilt hebben kunt u linksonder het icoontje full screen aanklikken.

We zoeken nog beeldregisseurs. Lijkt het jou wat om deze apparatuur te bedienen? Stuur dan een pb of mail naar jouke.hoekstra@kerk-sumar.nl

Livestream Livestream

KERK TV KERK TV
Kerk TV
In november installeert Rock Productions / SV audiovisueel een nieuwe beeld en geluid installatie in onze kerk.
We verwachten halverwege november de diensten uit te kunnen zenden.
U leest er meer over in het Tsjerkekrantsje van november en tzt ook meer informatie op onze website en facebook.