Bedankje van Shoma

Aan de diaconie van PKN Sumar,
Hartelijk dank voor de mooie bijdrage die we van jullie mochten ontvangen!!

We zijn blij verrast door de respons van de diaconieën uit de omgeving. Dit geeft ons weer energie om ons in te blijven zetten voor de kinderen in Rubya e.o.
Ondertussen hebben we ook een prachtig bedrag van de Wilde Ganzen bijgeschreven gekregen en hebben we de opdracht gegeven om de ruimte waarin de bibliotheek komt, af te bouwen.
We houden jullie via de nieuwsbrief op de hoogte.

Met een vriendelijke groet, namens SHOMA,
Betsy Niestijl