Pastoraat

Doelstelling: We willen omzien naar elkaar in de naam van de goede Herder, met elkaar in gesprek zijn over het geloof en met elkaar meeleven in vreugde en verdriet.

· Namens de gemeente wordt bezoekwerk gedaan door de predikant, de ouderlingen, en de wijkwerkers.

· Ook onderling zien veel gemeenteleden naar elkaar om. Het helpt wanneer je elkaar kent. U bent van harte welkom in een werkgroep of bij een activiteit.

· De ouderlingen zijn: Froukje Veenstra, Aukje Polet, Monique Staal en Attie Vrijburg.

· Is er bezoek gewenst? Wilt u in contact komen met iemand? Wij horen het graag! U kunt een berichtje sturen naar dominee@kerk-sumar.nl of naar scriba@kerk-sumar.nl . Zij zorgen dat uw bericht bij de juiste persoon terecht komt

Begraafplaats

Informatie over de begraafplaats en het reglement is te vinden onder Kerkenraad Kerkrentmeesters.

Folder Tsjerke

Belijdeniscatechisatie

Als u/jij erover denkt om geloofsbelijdenis te willen doen neem dan contact op met ds. Sita Hofstra; 0511-843836 of via de mail

Kerkdienst - 2e Advent