Leven in de kerk - Online cursussen

Van Pasen tot Pinksteren 2020 (in coronatijd) gaf dhr. Douma uit Zwolle een cursus die bestond uit 21 lessen. De cursus ging over lectio divina, Jezusgebed en centrerend bidden, drie contemplatieve praktijken uit de christelijke traditie. Via onderstaande link vind je alle lessen terug.

Leven in de kerk, online cursussen

We hopen dat de cursus je inspireert en vernieuwing van je gebedsleven brengt!

Je kunt de cursus kosteloos volgen. Er is achteraf een mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen.