CLUB SUMAR

In CLUB SUMAR heb je vrijdags om de twee weken de kans je vrienden van het hele dorp te ontmoeten. We doen dan spelletjes, hebben soms een serieuze discussie en maken vooral veel lol samen! Het betreffen veelal leuke en leerzame spelletjes, waarbij we op een creatieve manier, soms onbewust, met het geloof bezig zijn.

Ook wordt er deelgenomen aan ‘Clubstriid’ waarbij een ‘strijd’ plaatsvind tussen de verschillende jeugdclubs uit de gemeente. Daarnaast wordt natuurlijk de verjaardag van Sinterklaas en Kerst niet overgeslagen. EN.. natuurlijk sluiten we het clubseizoen af met een spetterend clubkamp!
De deuren van CLUB SUMAR openen op de ‘gewone gezellige vrijdagavonden’ om 20:00 uur en we sluiten ongeveer rond de klok van 21:30 uur.

CLUB SUMAR wordt gehouden in De Moeting.

3e zondag 40 dagentijd

07 mrt 2021 om 09.30 uur Paaskaars: Koster
Bloemengroet: Ambtsdrager
Collectedoel: -
Bijzonderheid: 3e zondag 40 dagentijd

Per 1 januari 2021 zijn de tarieven voor de begraafplaats gewijzigd. De grafdelver valt vanaf volgend jaar namelijk onder de kerkrentmeesters i.p.v. de uitvaartvereniging.

Tevens heb ik de tarievenlijst voor rouw- en trouwdiensten aangepast i.v.m met de beelduitsturing die we kunnen aanbieden.

U kunt het bedrag over maken op bankrekening NL 35 RABO 0362 7648 75 t.n.v. PKN gemeente Sumar o.v.v. collectebon.