Leven in de kerk - Online cursussen

Van Pasen tot Pinksteren 2020 (in coronatijd) gaf dhr. Douma uit Zwolle een cursus die bestond uit 21 lessen. De cursus ging over lectio divina, Jezusgebed en centrerend bidden, drie contemplatieve praktijken uit de christelijke traditie. Via onderstaande link vind je alle lessen terug.

Leven in de kerk, online cursussen

We hopen dat de cursus je inspireert en vernieuwing van je gebedsleven brengt!

Je kunt de cursus kosteloos volgen. Er is achteraf een mogelijkheid om een vrijwillige donatie te doen.

3e zondag 40 dagentijd

07 mrt 2021 om 09.30 uur Paaskaars: Koster
Bloemengroet: Ambtsdrager
Collectedoel: -
Bijzonderheid: 3e zondag 40 dagentijd

Per 1 januari 2021 zijn de tarieven voor de begraafplaats gewijzigd. De grafdelver valt vanaf volgend jaar namelijk onder de kerkrentmeesters i.p.v. de uitvaartvereniging.

Tevens heb ik de tarievenlijst voor rouw- en trouwdiensten aangepast i.v.m met de beelduitsturing die we kunnen aanbieden.

U kunt het bedrag over maken op bankrekening NL 35 RABO 0362 7648 75 t.n.v. PKN gemeente Sumar o.v.v. collectebon.